top of page
Ce este BIM Challenge?

 

Ideea acestei competiții a apărut într-o seară la una din școlile de vară. Studenți din întreaga țară și de dincolo de granițe, arhitecți și ingineri, unii tineri, unii mai puțin tineri, ni s-au alăturat pentru o săptămână de cursuri intensive. Cu toate acestea, cel mai bun lucru pe care l-am realizat, fără să-l fi avut măcar în plan, a fost crearea celei mai bune echipe interdisciplinare din țară

 

O sută cincizeci de oameni au reușit să-și găsească un numitor comun la școala de vară, zi și noapte, prin schimburi de experiență, ajutându-se reciproc și distrându-se împreună, indiferent de cât de diferiți erau.  

 

Anul trecut de-abia așteptam să o facem din nou. Am început să-i căutăm pe cei mai buni dintre cei mai buni pentru a face parte din echipele finale care își încearcă norocul pentru marele premiu. Știam deja cât de bine vă descurcați pe cont propriu și cât de bine vă distrați împreună. Ceea ce am vrut să vedem a fost dacă puteți să LUCRAȚI ÎMPREUNĂ și să faceți parte din cea mai bună echipă BIM. 

 

Suntem acum la a treia ediție. Am învățat cu toții din experiențele din anii trecuți și suntem mândri de ceea ce am reușit sa realizăm împreună: 7 proiecte studențești interdisciplinare, evaluate de trainerii noștri și de profesioniști din domeniu, iar proiectele câștigătoare au fost prezentate de echipă la seminariile anuale ALLBIM NET în fața clienților noștri

 

Acum concurați încă o dată pentru o șansă de a vă alătura echipelor finale ce vor lucra la un PROIECT COMUN (arhitectură + structură + instalații + urbanism + infrastructură). 

bottom of page